Mama & Baby Yoga

Een moment voor jou en jouw baby, meer rust en samen genieten.

De voordelen van deze mama & baby yoga workshop

Bij babyyoga en babymassage gebruiken we hele fijne oefeningen. Je baby is tevreden en kan beter ontspannen. Jij voelt je ook rustiger en kan meer ontspannen. De oefeningen hebben o.a. een positief effect op de spijsvertering, groei en bevordert de weerstand.

De mama & baby yoga cursus is echt voor jou, als je:

Babyyoga en Shantala babymassage zorgen voor meer ontspanning

Na je zwangerschap en drukke kraamtijd is het tijd om samen met je baby tot jezelf te komen en een nieuwe balans te vinden. Je eigen lichaam is aan het herstellen en ook je baby is aan het wennen aan een wereld vol prikkels. 

Ik heb de cursus babymassage en babyyoga, 11 jaar geleden ontwikkeld. Al meer dan 800 moeders en baby’s hebben de cursus gevolgd. Als 1 van de 1ste in Nederland ben ik begonnen met het geven van deze cursus.  Wat ik zo waardevol vind is dat je babyyoga en massage leert en dat je dat kunt afwisselen. Daarnaast werk je ook aan je eigen herstel, terwijl je baby gewoon bij je is. Het geeft je meer vertrouwen in je lichaam en het moederschap, verlaagt je stresshormoon en bevordert jullie hechting. 

Neem samen de tijd om echt te ontspannen en te genieten, het geeft je nieuwe energie!

mama en baby yoga

Mama’s over Mama & Baby Yoga

Lotte Scholten

Lotte Scholten

Ik vond het leuk om samen met mijn baby te ontspannen en de massage technieken te leren. Daarom heb ik mij opgegeven voor de cursus. Ik vond het meest waardevol aan moeder en baby yoga om echt samen met mijn baby bezig te zijn. Echt even tijd met z’n tweeën op een ontspannende manier. Het geen waar ik het meeste van geleerd heb zijn de massages technieken. Verder vond ik het ook fijn om even met mijn eigen lijf bezig te zijn, terwijl je baby mee kon. Mijn baby vond het ook heel fijn en lekker om yoga technieken te doen.

Marissa is en hele fijne en liefdevolle docent die zonder oordeel les geeft en niemand afkeurt op haar yoga techniek. Ik heb veel geleerd van de heldere uitleg en de voorbeelden die zij geeft. Daarnaast vond ik het ook altijd erg gezellig. Ik beveel de mama & baby yoga ook echt aan, omdat je een fijne sfeer in de studio hebt waar het niet uit maakt hoe goed je al bent in yoga. Iedereen is welkom en dat is erg prettig.

mama en baby yoga

Marieke Schenk

Ik heb mij opgegeven voor de moeder & baby yoga cursus, omdat het mij fijn leek om iets te doen dat ontspannend is voor mezelf en bijdraagt aan mijn herstel na de bevalling, en tegelijkertijd quality time is met mijn dochter.

Ik vond de ’techniek’ van baby yoga en massage, die ik ook naast de lessen (en nu na de lessen) kan toepassen heel waardevol. Daarnaast ook om écht contact met mijn dochter te hebben, naast het vele (ver)zorgen is dit heel erg welkom en fijn!

Marissa is duidelijk, betrokken en met gevoel voor humor. Daarnaast open voor vragen van alle deelnemers en maatwerk. Ik deed mee op afstand via de live stream en vind dat erg knap. Ik raad het absoluut aan. Het is een hele prettige manier om zowel goed voor jezelf als voor je kindje te zorgen, terwijl je samen plezier maakt.

mama en baby yoga

Iris Wierstra

Ik was op zoek naar een zwangerschapscursus en Maliva Yoga sprak me aan. Door een zeer positieve ervaring met de zwangerschapsyoga wilde ik graag door na de bevalling met moeder en baby yoga.

De zwangerschapsyoga gaf mij elke week een moment rust en bewust met mijn lijf bezig zijn. De moeder en baby yoga leerde mij om op een nieuwe en heel andere manier dan normaal contact maken met mijn baby.

Marissa is vriendelijk, betrokken, geïnteresseerd en kundig.

Ik raad de lessen zeker aan, ik vond het fijne lessen waarin ik echt een moment voor mezelf had en met mijn lichaam en baby in mijn buik bezig kon zijn en me daar ook kon voor bereiden op de geboorte (zwangerschapsyoga). De moeder baby yoga lessen zou ik ook aanraden omdat je leert op een andere manier contact te maken met je kindje.

Wat kan je verwachten van de workshop mama & baby yoga

Praktische info over de mama & baby yoga

Aankomende workshops

Voor wie?
Voor moeders met een baby vanaf 6 weken tot aan het moment dat je baby gaat kruipen.

Lesgeld
Een uitgebreide workshop voor €20
Met korting mogelijk om 6 maanden toegang te krijgen tot de professionele online academie voor €35 i.p.v. €97

Een vergoeding via jouw zorgverzekeraar is mogelijk aangezien Maliva Yoga voldoet aan alle voorwaarden. Check jouw zorgverzekeraar of je een vergoeding krijgt voor jouw herstel na de bevalling.

Maliva Yoga is aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland) en heeft een samenwerking met een thuiszorgorganisatie.

Locatie
Een prachtige kleinschalige yogastudio in Den Haag, wijk Leidschenveen. Heel goed bereikbaar voor alle mensen in Den Haag, maar ook voor Nootdorp, Voorburg, Zoetermeer en Leidschendam. Gratis parkeren voor de deur.

Je kunt ook meedoen vanuit je eigen huis via een Livestream.

Adres
Vrouw Avenweg 656, Den Haag (Leidschenveen)

mama en baby yoga

Mama & Baby Yoga reviews

Babymassage en babyyoga on demand programma

Starten op elk moment!

Een volledige cursus te volgen op jouw eigen moment, inclusief babyyoga en massage technieken. Deze lessen volg je vanuit je eigen huis en je krijgt direct toegang tot een professionele leeromgeving.
Inschrijven en meer info: https://babymassage-babyyoga-online.nl/

Scroll naar boven