Workshops

Neem een extra moment van rust en ontspanning en leer nieuwe technieken! Doe je mee met een workshop of cursus?

Extra verdieping en nieuwe vaardigheden

In de workshops en cursussen kan je nieuwe technieken leren, om nog beter voor je lichaam en hoofd te zorgen. We nemen extra tijd om oefeningen te verdiepen, om nieuwe vaardigheden te leren en om nog meer te ontspannen. Je brengt jezelf helemaal in de rust en herstelfase en krijgt meer energie.

Workshop

Yoga Nidra

‘Less stress‘ is goed voor je gezondheid en laat Yoga Nidra nou perfect zijn om bij te ontspannen. Je bloeddruk daalt, je hartslag daalt, je spierspanning neemt af, je adem wordt rustiger. Daarbij word je spijsvertering gestimuleerd en vindt er herstel en opbouw plaats in je lichaam.

Yoga Nidra zorgt voor een totale ontspanning en na afloop zorgt dit juist ook voor activatie en alertheid. Eén uur Yoga Nidra zou gelijk staan aan 4 uur slaap. Het schijnt dat je door het beoefenen van Yoga Nidra ook beter kan inslapen en doorslapen. 

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen, met of zonder yogaervaring

Lesgeld
€20 per workshop

maliva yoga yoga nidra
maliva yoga restorative yoga

Workshop

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van Yoga. Ik neem je mee om volledig te ontspannen en te herstellen. Deze passieve vorm van Yoga richt zich op het verminderen van stress en het verbeteren van je fysieke welzijn. De houdingen doen we ondersteund met kussens, dekens en bolsters. Je lichaam en hoofd komen helemaal tot rust. Je lichaam schakelt over naar de rust en herstelstand. Je hoofd en lichaam komen weer in balans. We sluiten af met een extra lange eindontspanning.

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen, met of zonder yogaervaring

Lesgeld
€20 per workshop

Workshop

Ouder en Kind Yoga

Jullie gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen. 
Binnen een veilige omgeving wordt jouw kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van jouw kind bevorderd en leer je samen te ontspannen.

Zo worden kinderen zich spelenderwijs bewust van hun lichaam, ontwikkelen ze meer focus en concentratie en leren ze zich ontspannen. Jullie worden lichamelijk sterker, het stimuleert de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; het plezier samen staat voorop.

Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld

Aankomende workshops

Lesgeld
€20 per workshop

maliva yoga
maliva yoga meditatie

Workshop

Meditatie

Er bestaat niet één manier om te mediteren. Iedereen heeft een voorkeur en het is fijn als je ontdekt welke het beste bij jou aansluit. Mediteren wordt gebruikt voor verschillende doeleinde. In deze tijd is er veel aandacht voor meditatie en in het ‘hier en nu’ leven. Er is ook veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van meditatie.

Voordelen mediteren, je:

Wat kan je verwachten van de workshop Meditatie?
Elke meditatie les wordt zorgvuldig samengesteld. De les bestaat uit warming up oefeningen, zoals ademhaling en stretchen uit de Hatha Yoga, meditaties en een eindontspanningsoefening. Je kunt kennismaken met meerdere meditatie technieken.

De volgende meditatietechnieken worden afwisselend gebruikt:

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen met wel of geen meditatie ervaring.

Lesgeld
€20

Scroll naar boven