Workshops & Cursussen

Neem een extra moment van rust en ontspanning en leer nieuwe technieken! Doe je mee met een workshop of cursus?

Extra verdieping en nieuwe vaardigheden

In de workshops en cursussen kan je nieuwe technieken leren, om nog beter voor je lichaam en hoofd te zorgen. We nemen extra tijd om oefeningen te verdiepen, om nieuwe vaardigheden te leren en om nog meer te ontspannen. Je brengt jezelf helemaal in de rust en herstelfase en krijgt meer energie.

Workshop

Yoga Nidra

‘Less stress‘ is goed voor je gezondheid en laat Yoga Nidra nou perfect zijn om bij te ontspannen. Je bloeddruk daalt, je hartslag daalt, je spierspanning neemt af, je adem wordt rustiger. Daarbij word je spijsvertering gestimuleerd en vindt er herstel en opbouw plaats in je lichaam.

Yoga Nidra zorgt voor een totale ontspanning en na afloop zorgt dit juist ook voor activatie en alertheid. Eén uur Yoga Nidra zou gelijk staan aan 4 uur slaap. Het schijnt dat je door het beoefenen van Yoga Nidra ook beter kan inslapen en doorslapen. 

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen, met of zonder yogaervaring

Lesgeld
€20 per workshop

maliva yoga yoga nidra
maliva yoga restorative yoga

Cursus

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van Yoga. Ik neem je mee om volledig te ontspannen en te herstellen. Deze passieve vorm van Yoga richt zich op het verminderen van stress en het verbeteren van je fysieke welzijn. De houdingen doen we ondersteund met kussens, dekens en bolsters. Je lichaam en hoofd komen helemaal tot rust. Je lichaam schakelt over naar de rust en herstelstand. Je hoofd en lichaam komen weer in balans. We sluiten af met een extra lange eindontspanning.

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen, met of zonder yogaervaring

Lesgeld
€240 voor 16 lessen
Instromen bij voldoende plaats is mogelijk.

Workshop

Meditatie

Er bestaat niet één manier om te mediteren. Iedereen heeft een voorkeur en het is fijn als je ontdekt welke het beste bij jou aansluit. Mediteren wordt gebruikt voor verschillende doeleinde. In deze tijd is er veel aandacht voor meditatie en in het ‘hier en nu’ leven. Er is ook veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van meditatie.

Voordelen mediteren, je:

Wat kan je verwachten van de workshop Meditatie?
Elke meditatie les wordt zorgvuldig samengesteld. Je kunt kennismaken met meerdere meditatie technieken. Het is voor beginners, en als je al bekend met meditatie.

Aankomende workshops

Voor wie
Voor alle vrouwen met wel of geen meditatie ervaring.

Lesgeld
€20

maliva yoga meditatie
mama en baby yoga

Workshop

Babyyoga & Babymassage

Het moederschap is druk, je eigen lichaam is aan het herstellen en je baby is aan het wennen in een wereld vol met prikkels. 

Na mijn eerste bevalling merkte ik dat al mijn tijd en energie ging naar het verzorgen van mijn baby. Het aankleden van mijzelf, daar kwam ik soms pas na de lunch aan toe. Ik was bezig met alle praktische taken om deze allemaal af te vinken en kon niet goed ontspannen en genieten. 

Ik werd er onzeker van als moeder en ik merkte dat ik alleen maar vermoeider werd en mijn dochter had buikkrampjes en was onrustig. 

Heb jij hier ook last van, weet dat dit normaal is, veel mama’s zijn onzeker en moe de eerste maanden met hun baby. De hulp die je krijgt van de kraamzorg en de verloskundige gaat vooral over de praktische verzorging van jou en je baby. Ik weet uit eigen ervaring dat dit je niet helpt om te ontspannen en je fijn te voelen in deze drukke en bijzondere tijd. 

De afgelopen 12 jaar heb ik als 1 van de 1e in Nederland een babymassage en babyyoga cursus ontwikkeld. Ik geef deze cursus nu als workshop en ben er trots op dat deze workshop wordt aanbevolen door de verloskundige, psycholoog en fysiotherapeut. 

In de workshop babyyoga en babymassage leer ik je eenvoudige technieken. Je baby is tevreden en kan beter ontspannen. De oefeningen hebben o.a. een positief effect op de spijsvertering (buikkrampjes), groei en bevordert de weerstand. 

Voor jouw als mama is het ook heel waardevol, het geeft je meer vertrouwen in je moederschap, verlaagt je stresshormoon en bevordert jullie hechting. Je voelt je rustiger, kan meer ontspannen en het geeft je energie! 

Al 1200 mama’s en baby’s gingen je voor. Zie ik je bij de volgende workshop? Meld je aan via de onderstaande aanmeldknop. 

Aankomende workshops

Voor wie
Baby’s vanaf 6 weken tot kruipleeftijd

Lesgeld
€25 per workshop

Check bij jouw zorgverzekering voor een vergoeding, Maliva Yoga voldoet aan alle voorwaarden. 

Workshop

Ouder en Kind Yoga

Jullie gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen. 
Binnen een veilige omgeving wordt jouw kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van jouw kind bevorderd en leer je samen te ontspannen.

Zo worden kinderen zich spelenderwijs bewust van hun lichaam, ontwikkelen ze meer focus en concentratie en leren ze zich ontspannen. Jullie worden lichamelijk sterker, het stimuleert de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; het plezier samen staat voorop.

Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld

Aankomende workshops

Lesgeld
€20 per workshop

maliva yoga
Foto kinderyoga flyer

Cursus

Kinderyoga

Leer op een plezierige manier ontspannen!

Kinderyoga zorgt voor een lenig en sterk lichaam, rust in je hoofd, je leert ontspannen en het vergroot je zelfvertrouwen.

Kinderyoga is:

Ben je nieuwsgierig en tussen de 5 en 10 jaar, kom en ontdek de avonturen van de kinderyoga!

Bianca
Een super creatieve en leuke docente. Ze heeft de opleiding tot Kinderyoga docente gevolgd en ze geeft kinderyoga op school. Ze maakt yoga avonturen met een thema/prentenboek wat aansluit bij de belevingswereld van kinderen.

Aankomende cursus

Lesgeld
7 lessen voor €85

Scroll naar boven