Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Zwangerschapsyoga zorgt voor een wekelijks moment om even stil te staan bij jouw zwangerschap, goed voor jezelf te zorgen en je optimaal voor te bereiden op de bevalling.

De voordelen van deze zwangerschapsyoga cursus

Zwangerschapsyoga houdt je lichaam soepel en geeft je baby de ruimte die hij/zij nodig heeft. Het is een optimale voorbereiding op de bevalling. Yoga tijdens de zwangerschap bevordert het vertrouwen in je eigen lichaam. Je leert hoe je kunt ontspannen bij pijn in plaats van te verkrampen. Yoga leert je luisteren naar je lichaam en dat is precies wat je nodig hebt, in jouw zwangerschap en tijdens de bevalling.

De zwangerschapsyoga cursus bij Maliva Yoga is echt voor jou, als je:

Zwangerschapsyoga een goede voorbereiding op jouw bevalling

De afgelopen 11 jaar werk ik samen met verloskundige praktijken en het ziekenhuis. Ik heb meer dan 1900 vrouwen mogen begeleiden in mijn zwangerschapsyoga cursussen. Deze zwangere vrouwen hebben mij geleerd hoe waardevol het volgen van een cursus is. Alles wat je nodig hebt, leer je in deze cursus. 

Ook uit onderzoek blijkt dat het belangrijk is om je goed voor te bereiden op je bevalling. Het geeft je kracht en vertrouwen in je zwangerschap en tijdens de bevalling en je houdt zo de controle.

De cursus heeft alles wat je nodig hebt voor je lichaam en mindset om de bevalling te krijgen waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Of het nu een thuisbevalling, een waterbevalling of een bevalling in het ziekenhuis is. Een super fijne start voor jou als moeder en voor je baby!

yoga zwangerschapscursus

Vrouwen over zwangerschapsyoga

Sanne Heijnis

Sanne Heijnis

Ik wilde graag een cursus doen met een vaste reeks lessen, waarin ik aan ontspanning en beweging kon doen en tegelijk informatie kreeg rondom de bevalling. Het was een vast moment van rust in mijn zwangerschap, waarvan ik zeker wist dat ik en mijn buik 100% aandacht hadden. Plus informatie over bekkenbodem en daar veel mee oefenen! Dat ik nu weet waar die spieren zitten maakt dat ik ook na de bevalling daar bewuster mee bezig ben. Marissa is heel prettig, er is veel persoonlijke aandacht ook na(ast) de cursus. Ik beveel de cursus zeker aan, omdat het een reeks is met informatie en partner avonden. De docent is kundig en werkt heel fijn met je samen. Zeker als zwangere moet je letten op je eigen grenzen en daar wordt zo de nadruk opgelegd dat je de ruimte en vrijheid voelt daar niet overheen te gaan. Iedereen op z’n eigen manier.

Anuradha

Anuradha

Ik ben begonnen met deze cursus, omdat het mij werd aangeraden. Ik ben zelf niet een persoon die aan yoga/sport deed. En vond het toch een grote stap om te nemenDe cursus heeft mij een bewust contact moment gegeven met me kleine, bracht mij rust en ik ben heel blij met de ademhalingstechnieken. Het meest waardevol vond ik het moment voor jezelf dat alles tot rust kwam en je even aan niks hoefde te denken. Marissa is zeer prettig, ze gaf mij een heel warm en rustgevend gevoel. Ik voelde me op me gemak, wat er voor mij voor zorgde dat ik er weer elke week bij was. Ik raad de cursus echt aan, het heeft mij veel dingen geleerd en ben ook meer ontspannen richting de bevalling. Mijn partner vond het ook leerzaam en door de lessen kunnen we ons toch een beetje voorbereiden op de grote dag.

Romy Beekhuizen

Romy Beekhuizen

In het begin twijfelde ik of dit niet te zweverig voor mij was om een cursus zwangerschapsyoga te doen. Uiteindelijk ben ik blij dat ik toch de keuze heb gemaakt het te proberen want het was verre van zweverig. Ik heb een heel ander beeld van yoga gekregen. Na de yogalessen had ik rust in mijn hoofd en voelde ik me energiek. Ook hield het voor mijn gevoel, mijn lichaam fit. Marissa heeft een rustige benadering, ik voelde me direct op mijn gemak. Totaal niet “zweverig” Ik raad de cursus zeker aan.  Zelf deed ik niet aan sport, en ik merk dat dit mijn lichaam toch fit heeft gehouden! Buiten dat ik de ademhalingstechnieken heel vaak toepas in verschillende situaties!

Wat kan je verwachten van deze cursus zwangerschapsyoga

Praktische info over de zwangerschapsyoga cursus

Aankomende cursussen & lessen

Lesgeld
Cursus: 10 lessen voor €175  inclusief 2 geboortevoorbereiding workshops samen met jouw partner t.w.v. €100.

Individuele begeleiding
 2 sessies voor  €225, alleen of samen met jouw partner.


Vergoeding
Een vergoeding via jouw zorgverzekeraar is mogelijk aangezien Maliva Yoga voldoet aan alle voorwaarden. Check hier of je in aanmerking komt en check de voorwaarden van jouw verzekeraar.

Maliva Yoga is aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland) en heeft een samenwerking met een thuiszorgorganisatie.

Locatie
Een prachtige kleinschalige yogastudio in Den Haag, wijk Leidschenveen. Heel goed bereikbaar voor alle mensen in Den Haag, maar ook voor Nootdorp, Voorburg, Zoetermeer en Leidschendam. Gratis parkeren voor de deur.

Je kunt ook meedoen vanuit je eigen huis via een livestream.

Adres
Vrouw Avenweg 656, Den Haag (Leidschenveen)

zwangerschapsyoga cursus

Zwangerschapsyoga reviews

Zwangerschapsyoga on demand programma

Starten op elk moment!

Een volledige cursus te volgen op jouw eigen moment, inclusief alle partnerlessen en technieken. Deze lessen volg je vanuit je eigen huis en je krijgt direct toegang tot een professionele leeromgeving. 
Inschrijven en meer info: https://zwangerschapsyoga-online.nl/

Scroll naar boven